Öppettider

Måndag:
09:30 - 12:30
14:00 - 18:00

Tisdag:
14:00 - 18:00

Onsdag:
09:30 - 12:30
14:00 - 18:00

Torsdag:
14:00 - 18:00

Fredag:
09:30 - 12:30
14:00 - 18:00

Om Jessica Liu
Utbildad sjukgymnast och akupunktör, 10 års yrkeserfarenhet.
Jessica Liu

Jag är certificerad inom akupunktur och massage i Kina. I Sverige vidareutbildades jag till sjukgymnast i Karolinska Institutet.

Jag har jobbat 10 år inom yrket och har specialiserat mig inom:
smärtbehandling (såväl muskuloskeletala som neurologiska smärtor), stress och sömnlöshet, oro och ångest, mens och klimateriebesvär, allergi och astma, estetisk akupunktur m.fl.

Om Dr. Shaozu Liu
"Chinese Associate Professor in Acupuncture". 52 års yrkeserfarenhet.
  • Jag färdig utbildades till akupunktör och läkare inom kinesisk medicin 1965. Till Sverige kom jag år 1983 och har här arbetat som akupunktör vid bl.a. Karolinska sjukhuset, kliniken för rehabilitering och fysikalisk medicin under åren 1985 till 1989.

Jag startade min egen mottagning 1985 här i Stockholm. Med mycket erfarenhet i bakgrunden tog jag emot här tusentals patienter och hjälpte dem mot många olika besvär inom i stort sett alla områden.

Shaozu Liu
 
Om Kinesisk Medicinsk Mottagning
Kinesisk Medicinsk Mottagning är den första traditionell kinesisk akupunkturmottagningen i Sverige. Dr. Shaozu Liu grundade mottagningen år 1985, med målet att sprida kunskap av den mångtusenåriga läkekonsten och att kunna hjälpa männinskor i behov med sin kunskap. Idag driver hon mottagningen tillsammans med Jessica Liu, centralt i Kungsholmen.

Vårt mål är att på ett vänligt och effektivt sätt lindra och/eller bota dina besvär och vara till stöd när du behöver tips och råd om hur du ska ta hand om din kropp.

Vi är specialieserade inom följande behandlingsområden:

Olika former av smärta: artros, reumatiska smärtor, huvudvärk, migrän, trigeminus neuralgi, tennisarmbåge, nack- axel- och ryggsmärta, Frozen shoulder, musarm, smärta och domningar i handled, fingrar och tår, ischias, stukningar, idrottsskador, nervsmärta såsom bältros m.m.

Stress, trötthet och sömnlöshet

Psykiska besvär såsom ångest, depression m.m.

Allergi såsom matallergi, pollenallergi m.m.

Andningsbevär: Astma, bronkit, KOL m.m.

Mens- och klimateriebesvär, ofrivillig barnlöshet

Hudbesvär: akne och eksem m.m.

Mag- och tarmsjukdomar

Neurologiska besvär såsom rehabilitering efter stroke, ansiktsförlamning m.m.

Öronsus, Menieres syndrom och rinit m.m.

Övervikt och estetisk akupunktur

Rök- och alkoholavvänjning